Külső légkondicionáló zajcsillapítása (Budapest, 2020. május)

A Budai hegyekben harapni lehet a csendet, ahogy mondani szokták. Néha azonban a pihenésnek eme fontos elemét olyan zajok szakíthatják meg, hogy lépni kell. Egyik újabb érdeklődőnk a budai hegyoldalba újonnan épült ingatlan tulajdonosa, aki a telke egyik sarkába klímaberendezést telepített.

Kültéri klíma hangszigetelés 1.

Ennek zúgása a közvetlen szomszéd nyugalmát zavarta, melyet jelzett is neki. Így alapos kutatás után cégünket bízta meg a probléma megoldásával. Mi felvázoltuk neki az elképzelésünket, amit elfogadott. Így a klímaberendezés elé, a drótkerítést egy ötméteres szakaszon profil-szerkezetű fallal helyettesítettük. Ennek egyik oldalára vastag, gombaölő és nedvességtaszító anyaggal lekezelt falécek kerültek, belsejébe pedig főszereplőnk a PhoneStar Csendlapjai két rétegben. Erre, illetve a fal lezárására a hatékonyság fokozása érdekében ún. hangcsapdát helyeztünk. Így most a budai hegyekben egy ingatlan kertjében zavartalanul duruzsolhat egy klíma. Mellette pedig a csend is állandó.

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7348

Elégedett ügyféleink száma

7395

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!