TESCO (Budapest, Kisfaludy utca)

A TESCO Magyarország évek óta visszatérő ügyfelünk, mivel speciális hanggátlási problémáikat csak cégünk tudta az elvárásoknak megfelelően megoldani. Az esetek többségében az ipari hűtők ventilátorainak a zaja okoz problémát a környéken lakóknak.

Munkafolyamat 1.

Legutóbb a Kisfaludy utcai TESCO üzlet hanggátlási problémájának sikeres megoldása után kértek fel minket egy új munkára. Ugyanebben a boltban, egy másik zajforrás csillapítását is cégünkre bízták. A probléma az volt, hogy a bolt hűtőinek ventilátorai erős zajt bocsájtottak ki a szomszédok falára. Ezt úgy oldottuk meg, hogy akusztikai abszorber (hangelnyelő) és hanggátló rendszert kombinálva különböző anyagokból olyan rétegrendet építettünk, amely már a munkafolyamat alatt jelentősen csillapította a zajt (a szomszédok elmondása szerint). A munka befejeztével viszont a munka műszaki átvevője úgy nyilatkozott, hogy egyáltalán nem hall semmilyen átszűrődő zajt. A kiváló minőségű hangszigetelés a cégünk védjegye, ezért igyekszünk jobb minőségű munkát végezni, mint amit az megrendelő elvár tőlünk.

A fotókon a munka elvégzésének pár mozzanata látható.

Videó

Tekintse meg a videónkat, iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7983

Elégedett ügyféleink száma

8117

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!