Amikor a PhoneStar Csendlap csendet hoz a hálóba (Budapest, 2020. május)

A kisebb-nagyobb zajok nagyon zavaróak tudnak lenni, főleg egy olyan helyiségben, ahol pihenni, feltöltődni szeretnénk. Éppen ilyen problémával kapcsolatban kereste fel cégünket egy budapesti ügyfelünk. A hálószobáját szerette volna mentesíteni a szomszédból átszűrődő zajoktól. A helyszíni felmérés során javasoltakat elfogadva, a háló és a mellette lévő gardrób falát egybefüggően, a köztük lévő fal átvágásával, valamint a két helyiség mennyezetét építettük meg 2 réteg 15mm-es Csendlap és egyedi hanggátló rendszerünk részeként, a PhoneStrip rezgéscsillapítónk beépítésével.

Amikor a PhoneStar Csendlap csendet hoz a hálóba 1.

Ügyfelünktől az alábbi véleményt kaptuk:

Kicsivel több, mint egy éve telepítették a hangszigetelést a Királyok útjai ingatlanunkba, szóval már eltelt annyi idő, hogy bátran kijelenthetem, hogy nem bántuk meg, hogy Önöket választottuk a munka elvégzéséhez. Nyugodtan tudok lefeküdni a hálószobánkba úgy, hogy a válaszfalunk mögött a szomszéd nappalija van, akik elég sokat vannak otthon es ebből mi szerencsére nem hallunk semmit, még az erősebb zene hallgatásból sem, amit kilépve a társasház közös folyosójára már hallani.

Ha tehetném és vissza tudnék menni az időbe, akkor a hálószobából csináltattam volna egy csendszobát úgy, hogy a padlózatot is leszigeteltettem volna.

Aki igénybe veszi a szolgáltatásukat, annak azt tudom tanácsolni, ha csináltat hangszigetelést, akkor azzal számoljon, hogy a legnagyobb hatást úgy tudja elérni, ha az egész szobát, minden falat leszigeteltet, mivel, ha csak a mennyezetet csináltatja meg, akkor az alsó zajok felerősödhetnek.

Bátran merem Önöket ajánlani mindenkinek, aki csendre vágyik és nem kíváncsi a szomszédok zajára.

Üdvözlettel,

Egy elégedett vásárló.

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7983

Elégedett ügyféleink száma

8117

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!