Budapesti lakás szobafalának hangszigetelése (Budapest, 2020. Május)

Még március elején érdeklődött személyesen egy fiatalember 8.kerületi bemutatóterünkben hangszigetelő termékünkről. A személyes szaktanácsadásunk és ajánlatunk után úgy döntött, megrendeli a PhoneStar hangátló rendszert, ami 2x15mm rétegrendet jelentett.

Budapesti lakás szobafalának hangszigetelése 1.

A szobában egy galériás fekhely volt, melyet a megrendelőnk korábban leszerelt és elszállította az érintett helyiségből. Ez után állhattunk neki a projektnek. A kiszemelt fal elé előtétfal került felszerelésre, a rendszer hatékonyabb kihasználása végett.

A fallal érintkező mennyezetet átvágtuk, mert a mennyezeti födém 15 centiméterrel felette helyezkedett el. Ekkor fedeztük fel, hogy a fal jobb oldalán egy „szakember” 30 centiméter polisztirolt helyezett el a falban, hangszigetelés gyanánt. Ami köztudottan membránként, erősen hangvezető tulajdonsággal bír. Ezt természetesen elbontottuk, és feljavítottuk a PhoneStar rendszerrel. Az előtétfal megkapta a szálas anyag kitöltést, végül a gipszkartonborítást, ahogy a kivágott mennyezetrész is, így adva egységes kinézetet a most már hangszigetelt falszakasznak. Amit olyan megerősített szerkezettel építettünk meg, hogy arra a galériát biztonságban vissza lehessen rögzíteni. Fontos szempont volt, hogy a galéria visszaszerelése ne járjon a hanggátló minőség csökkenésével.

A megrendelő annyira elégedett volt a munkálatokkal, hogy, mint 2018-ban a legfiatalabb operatőr díj nyertese, a munkáról készült videoanyagot professzionálisan összevágta, narrációval látta el, és rendelkezésünkre bocsátotta. Köszönjük a bizalmat, a magas minőségi követelmény erős inspirációt adott az egész PhoneStar csapatnak.

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7348

Elégedett ügyféleink száma

7395

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!