Konferenciaterem hangszigetelése (Budapest, Erste Bank - 2011. november)

Egy budapesti bank konferenciatermének magas hatásfokú hangszigetelésével bízta meg cégünket, amelynek meg kellett szüntetnie, hogy a falakkal határos folyosóról a zajok a konferenciaterembe szűrődjenek.

Elkészült az előtétfalas fém hanggátló rendszer tartószerkezete.

Mivel az egyik falat csak álmennyezet választotta el a folyosótól, így annak a hangszigetelését ezen probléma figyelembe vételével, leghatékonyabb módon kellett megtervezni és megépíteni. A terem másik három falát előtétfalas megoldással hangszigeteltük. A munkák megkezdése előtt és után is akusztikai méréseket végeztünk, amely a megrendelőnk elvárásainak megfelelő eredményt hozott.

Videó

Tekintse meg a videónkat, iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Elkészült az előtétfalas fém hanggátló rendszer tartószerkezete.
A fal és a fémszerkezet között annyi helyet hagytunk, hogy ásványgyapot szigetelést tudjunk elhelyezni. A fémszerkezet pontos beállítása és a lapok illesztése előfeltétele a minőségi hangszigetelésnek.
A PhoneStar Csendlap hangszigetelés hatékonyságát tovább emeli a légréseket kitöltő ásványgyapot réteg.
Az egymáshoz ragasztott PhoneStar Csendlap hanggátló elemek védőrétegként biztosítják, hogy az ásványgyapot mikrorészecskéi ne juthassanak a légtérbe.
A PhoneStar Csendlap szerelését eltolásokkal kell végezni. Ez az egyszerű technológiai megoldás a teljes rendszer hanggátlási értéket további 1-2 dB értékkel növelheti.
Az előtétszerkezetű hangszigetelő fal kész állapotban. Az álmennyezethez való kapcsolódást nagy körültekintéssel kellett szerelni, mert ezen a ponton a terem közvetlenül kapcsolódik a folyosóhoz.
Az álmennyezetben csövek vannak, kikerülésük aprólékos szerelési munkát kívánt. Külön figyelmet kellett fordítani arra, hogy ezen falszakasz és a konferenciaterem között nem volt mennyezetig érő fal, ezért itt két hangszigetelő réteggel láttuk el.
A képen az elkészült, gipszkartonnal borított hanggátló falak és az álmennyezetre szerelt PhoneStar hangszigetelés látható.
A kiváló minőségben hangszigetelt falakba épített, szigetelés nélküli ajtók rontják a teljes rendszer hanggátlását. Megrendelőnknek ezért az ajtó cseréjét javasoltuk.

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7376

Elégedett ügyféleink száma

7427

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!