Extrém zajok hanggátlása (Budapest, 2020. február)

Léteznek olyan helyek, ahol a felgyülemlett feszültséget egészen extrém módon lehet levezetni. Ilyen ez a budapesti DÜHÖNGŐ is, ahova a látogatók azzal a céllal érkeznek, hogy törjenek - zúzzanak, kiélhessék dühüket ártalmatlanul. Elbontottuk a régi hanggátlónak hitt megoldást. A mellette és fölötte lakó szomszédokat rendkívül zavarta a zaj, ezért olyan mennyezeti, fal és padló rétegrendeket dolgoztunk ki és építettük meg, ami minimum 95%-ban csillapítják a zajt. A falakat elhatároltuk a padlószerkezettől a PhoneStrip bevetésével. Mivel a PhoneStar nagyon nehéz, ezért a szerkezetet is megerősítettük, hogy elbírja a 80-90 kg/m2 súlyt. Nem spóroltunk semmin, az extra igényeknek – extra minőségű hanggátló rendszert kellett teljesíteni.

Extrém zajok hanggátlása 1.

Egy ilyen helyen elképesztő erős zajokat kell csillapítani. A fém, fa és műanyag csattanások akár 120-140 decibelt produkálnak impulzusonként, ezzel a legnehezebben elviselhető zajok közé sorolhatók. Ráadásul nem csak a hatalmas zajszint a gond, hanem az is, hogy egy pillanaton belül történik a hang létrejötte, ami miatt lehetetlen felkészülni a váratlan és óriási, éles zajokra.

Speciális technológiánknak köszönhetően, PhoneStrip rezgéscsillapítós megoldással dolgoztunk a padló teljes felületén és a szerkezet építésekor legkorszerűbb módon kiviteleztük a teljes helyiség hangszigetelését. Még arra is figyeltünk, hogy a sarokban lévő lefolyócsövet külön lezárjuk, hogy ne tudjon tovább menni a zaj hat emelet magasságban. A vízóra mögött is megépítettük a falat Csendlapjaink segítségével, úgy, hogy a továbbiakban is lehetséges legyen ahhoz hozzáférni.

Hatalmas kihívás egy ilyen terem hangszigetelése és bár rengeteg helyről kértek árajánlatot megrendelőink, egyedül a Hang és Tűz Kft. volt az, aki mert ajánlatot adni erre a munkára, bízva megkérdőjelezhetetlen minőségében, tudván, hogy nem kell félnie a reklamációtól.

Amint megépítettük, pár nap múlva visszakérdeztünk az ügyfélnél a csillapítás minőségére, mivel azonnal használtba vették. Rendkívül elégedettek voltak, mert semmi zaj nem szűrődött ki a panaszkodó szomszédok irányába. 1 hét múlva azt kérdezték a lakók amikor találkoztak az üzemeltetővel, hogy elköltöztek-e, mert azt hitték, pedig folyamatosan üzemelt a vállalkozás.

Videó

Tekintse meg a videónkat, iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7983

Elégedett ügyféleink száma

8117

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!