facebook Keress minket a Facebook oldalunkon!
youtube Keress minket a Youtube oldalunkon!
Google+ Keress meg minket a Google+-on!

hangszigeteles.lapozz.hu

Construm 2018 díj

Fapadló hangszigetelése két rétegben
(Budakeszi - 2012. július)

Fapadló hangszigetelése két rétegben (2012. július)

A PhoneStar Csendlap kitűnően alkalmas bármilyen padló hangszigetelésére. Mivel ez egy olcsó hangszigetelés, ezért egyre gyakrabban alkalmazzák mind vasbeton, mind fa, vagy egyéb járófelületnek alkalmas felületek hangszigetelésére.

Ebben az esetben a hangszigetelő rétegeket két rétegben alkalmaztuk, így a lehető legjobb hangszigetelési  értéket értük el, amely megrendelőnk külön kérése volt. A szalagparketta alá további hangszigetelő réteget fektettünk, amely a képeken már nem látszik, mert ezt a hangszigetelő munkafolyamatot már a szalagparkettát fektető szakember helyezte el.

Fapadló hangszigetelése két rétegben (2012. július) - fotó galéria
Fapadló hangszigetelése két rétegben (2012. július) 1. A hangszigetelendő felület 5 cm vastagságú fapadló, amelyre maximális hatékonyságú hangszigetelést kért a megrendelőnk úgy, hogy ez költséghatékony legyen. Ennek a követelménynek a PS kiválóan megfelel magas hanggátló tulajdonsága, kedvező ára miatt.
Fapadló hangszigetelése két rétegben (2012. július) 2. A padlóra párazáró fóliát helyeztünk, amely a hanglágy anyagból kiáramló mikroszemcsék áramlását is megakadályozza. Az olcsó hangszigetelésbe még az is belefért, hogy ezt az anyagot két rétegben alkalmazzuk.
Fapadló hangszigetelése két rétegben (2012. július) 3. Ez a kép már a PS hangszigetelő lapok első rétegének elhelyezését mutatja be. Olyan olcsó, vékony, nagytömegű hangátló rendszer, amely minden paraméterében ilyen jó értékeket mutat , szinte versenytárs nélküli a hangszigetelő anyagok piacán.
Fapadló hangszigetelése két rétegben (2012. július) 4. A második hangszigetelő PhoneStar réteg elhelyezve teljes felületen. A két hanggátló réteg már a maximális elvárt hanggátlást biztosítja.
Fapadló hangszigetelése két rétegben (2012. július) 5. A maximális hangszigetelő rétegek glettelése egy speciális ragasztóval történik, amely tömíti a fugákat, kiegyenlíti a hangszigetelő felületet és egységessé teszi a teljes felületet.
Fapadló hangszigetelése két rétegben (2012. július) 6. Glettelés után a kész állapot, 2 rétegben hangszigetelt fapadló.
Fapadló hangszigetelése két rétegben (2012. július) - videó