Fürdőszoba zajok csillapítása PhoneStar rendszerrel (Budapest, 2020. július)

Lakásfelújítás keretén belül a gyerekszoba és a szülői háló falai és mennyezet hangszigetelését végeztük el. A cél az volt, hogy a szomszédból reggel korán és késő este átjövő fürdőszoba zajokat olyan minimálisra csökkentsük, hogy a hétvégi hosszabb alvást vagy korai lefekvést ne zavarják.

Fürdőszoba zajok csillapítása 1.

A gyerekszobában L – falat építettünk, mert az elmúlt évek átépítései során pont a gyerek szoba ágyfej részéhez került a szomszéd fürdőszobája. Ez azt jelentette, hogy a zuhanyzó és a wc zajokat rendkívül zavaróan élték meg minden nap, ezen kellett változtatni.

A PhoneStar rendszer egyik kimagasló termékét alkalmaztuk, amely tartalmazza a PhoneStrip rezgéscsillapító elemeket és két réteg 15mm-es hanggátló rendszert. Mivel a falak vastagsága is nagyon fontos volt, ezért 7-8 cm vastag előtétfalba kellett belesűrítenünk a legmagasabb minőséget. A hálószoba L-falát teljesen elbontottuk, ezt 15-20 cmben oldották meg pár évvel ezelőtt, így sokkal kisebb lett a szoba. Így az is feladat volt, hogy a szobában nettó alapterületet növeljünk. Ez a PhoneStar vékony rendszereivel lehetséges! Mivel a hálószoba mennyezete felett terasz rész helyezkedik el, ezért annak csak a hőszigetelésével foglalkozzunk, oda hanggátló réteg nem került.

Videó

Tekintse meg a videónkat, iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7602

Elégedett ügyféleink száma

7684

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!