Galériás fal hangszigetelése visszatérő ügyfelünknél (Budapest, 2020. február)

Az elmúlt 10 évben nagyon sok galériás falat építettünk. Ezeknek a falaknak a fő problémája főként az, hogy a galériák szerkezete tovább vezeti a hangot még akkor is, ha a galériát körbe építik bármilyen hanggátló rendszerrel. Cégünk, a Wolf Bavaria Magyarország - Hang és Tűz Kft. kidolgozott egy olyan építési rendszert a probléma megoldására, amely függetleníti az adott falnak épített galériát a hanggátlással ellátandó faltól.

 

Galériás fal hangszigetelése visszatérő ügyfelünknél 1.

Ezzel el tudjuk érni azt, hogy a szomszédok irányából jövő zavaró zajokat az extra hanggátló képességű, többrétegű PhoneStar hanggátló lappal ellátott szerkezetünk olyan mértékben csillapítja, hogy csak csekély mértékben engedi át a galéria szerkezetére. Azonban még ennek a minimális rezgésnek a csillapítására is van egy kiváló anyagunk, a PhoneStrip rezgéscsillapító csík. Körben az acélszerkezeten és a galéria találkozási pontjainál ezzel a termékkel elérjük azt, hogy a falhoz átjutó maradék rezonanciát is minimálisra csökkenti. A PhoneStar Csendlap nagyon magas rezgéscsillapító értékkel bír ugyan, viszont a PhoneStrip rezgéscsillapító csík ennek a továbbfejlesztett változata, így a két termékünk kombinált felhasználásával tulajdonképpen egy rezonancia mentes közeget kapunk, ezért olyan hatékonyak az általunk épített hanggátló falak, még akkor is, ha azokra egy galéria támaszkodik fel.

A hanggátló rendszerünk hatékonyságát bizonyítja jelenlegi munkánk, mivel egy visszatérő ügyfelünknél építettünk ismét, aki már 4 évvel ezelőtt, az akkori albérleti lakásában kérte tőlünk ugyancsak galériás fal hangszigetelését. Az eredménnyel annyira elégedett volt, hogy jelenlegi otthonában jelentkező hasonló problémája megoldására csak minket keresett meg.

A munkát 2 nap alatt elvégeztük, ügyfelünk teljes örömére és megelégedésére.

Videó

Tekintse meg a videónkat, iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7395

Elégedett ügyféleink száma

7449

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!