Gyerekszoba alatti borozószoba mennyezetének hangszigetelése

Családi ház pincéjében ügyfelünk borozó szobát akar kialakítani, ezért gondolva a nagyobb társasági által keltett vidám zajokra a gyerekek szobája alatt mennyezeti hangszigetelésére hanggátló rendszer beépítését rendelte meg. A csekély belmagasság miatt a feladatot a lehető legvékonyabb, de hatékony hanggátlású, kétrétegű, 10 mm-es impregnált PhoneStar Csendlapokból álló, direkt rögzítésű rendszerrel oldottuk meg.

A munkafázis folyamata 1.

Az egyenetlen mennyezetet sajnos nem volt módunkban síkba hozni, de nem is volt követelmény a megrendelőtől.

Minden munkafolyamatot az abban legjártasabb dolgozóink végeznek el, így az összeszokott brigád gyorsan halad a lapok felhelyezésével. Mivel régi építésű házról volt szó, így a mennyezet anyaga nem volt optimális a dűbeles rögzítéshez, ezért azokból lényegesen többet alkalmaztunk. A négy fős csapat ennek ellenére pár óra alatt elkészül az első réteg felhelyezésével.

A második réteget az elsőhöz képest eltolva, a fugakeresztek kerülésére figyelve kezdjük el. Az impregnált PhoneStar lapok jól ellenállnak a pincékre jellemző magasabb páratartalomnak, így nem deformálódhatnak el.
Az adott rétegrenddel nagyjából 10-12 dB csillapítást értünk el a gyerekszobák irányába. A viszkóelasztikus PhoneStar ragasztó nagy szerepet játszik a rendszer hatékonyságának emelésében. A lapok közötti élek szoros, ám elasztikus tömitettsége decibelekkel emeli a rendszer hatékonyságát.

A felületek zárását nedvességtűrő gipszkartonnal oldjuk meg. A kész felületen is láthatóak maradtak az egyenetlen mennyezetből adódó síkbeli eltérések, de mivel ezeket nem lehetett az adott helyzetben orvosolni, a megrendelőnk elfogadta,

Ügyfelünk vendégeinek a vidám estéken önfeledt jó szórakozást, a gyerekeknek a felette lévő szobában pedig csendes, nyugodalmas jó éjszakát kívánunk.

A Hang és Tűz Kft csapata ezúton köszöni a bizalmat!

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7946

Elégedett ügyféleink száma

8075

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!