facebook Keress minket a Facebook oldalunkon!
youtube Keress minket a Youtube oldalunkon!
Google+ Keress meg minket a Google+-on!

hangszigeteles.lapozz.hu

Construm 2018 díj

Teljes hálószoba mennyezeti hangszigetelés
(Érd - 2011. október)

Hálószoba mennyezeti hangszigetelés (2011. október)

Megrendelőnk egy hálószoba teljes hangszigetelését kérte, mert a felülről  jövő, főleg kopogó zajok miatt nem tudott pihenni, éjszaka aludni.

Ügyfelünk a lakás kis belmagassága miatt legfeljebb 7 cm-es vastagságú hangszigetelő rendszer beépítésébe egyezett bele, viszont az ilyen vékony, mennyezetre szerelt hangszigetelés nem tudja teljes hatékonysággal gátolni az erős kopogó hangokat. Ezért minden kedves ügyfelünknek azt javasoljuk, hogy legalább 13-15 cm vastagságú hangszigetelő rendszer kiépítését rendeljék meg a kifogástalan hanggátlás érdekében! 

Hálószoba mennyezeti hangszigetelés (2011. október) - fotó galéria
Hálószoba mennyezeti hangszigetelés (2011. október) 1. A falakra a helyhiány miatt a megrendelő kérésére egy 33- 55 mm vastag hangszigetelő réteget rögzítettünk.
Hálószoba mennyezeti hangszigetelés (2011. október) 2. A falakra a speciális üvegszálas dűbelekkel rögzítjük a hanggátló lapokat.
Hálószoba mennyezeti hangszigetelés (2011. október) 3. A mennyezetre a kevés hely miatt direkt rögzítettük a tartóelemeket. Ezt a módszert a kisebb hangszigetelési hatékonysága miatt csak fenntartásokkal ajánljuk!
Hálószoba mennyezeti hangszigetelés (2011. október) 4. A hangszigetelés hatékonyságát 3 cm-es ásványgyapot réteggel növeltük.
Hálószoba mennyezeti hangszigetelés (2011. október) 5. A padló hangszigetelését üvegszálas szövettel borítottuk és ragaszóba ágyaztuk.
Hálószoba mennyezeti hangszigetelés (2011. október) - videó