Hálószobából csendszoba (Debrecen, 2020. augusztus)

Csendszobák, nyugalomszobák építése nem mindennapos feladat, de fokozatosan nő az igény ilyen magas hanggátló minőségű helyiség kialakítására. Mivel napjainkban egyre több a zajártalom, egyre magasabb a stressz, ezért az emberek arra törekednek, hogy legalább éjszaka nyugalom, csend vegye őket körül, ne zavarja meg semmilyen zaj a pihenésüket. Vannak természetesen olyan tevékenységek is, ahol napközben is szükség van nyugalomra, mint például tanuláshoz, komoly feladatok ellátásához, ahol a koncentráció elsőrendű. Ilyen esetekben a csendszobák jelentősége rendkívüli mértékben megnő.

Hálószobából csendszoba 1.

Debreceni megrendelőnknél is hasonló eset állt fenn, nappali, éjszakai, hétvégi nyugalmát a felette lakó szomszéd high-tech hangfal rendszere rendkívül zavarta. Az éjszakai alvását a mély frekvenciás zajok oly módon megzavarták, hogy visszaaludni már nem tudott, a folyamatos kialvatlanság miatt fáradékony lett, ez erős kihatással volt a teljesítőképességére is. A probléma megoldása érdekében hozzánk fordult és kimondottan a legmagasabb minőségű csendszoba kialakítását kérte tőlünk. Ennek megfelelve a padló, a falak és mennyezet esetében is a PhoneStar rendszer 3 rétegű 15mm Csendlappal került megépítésre. A falak és a mennyezet gipszkarton, míg a padló lamináltparketta burkolatot kapott. A kivitelezés során figyelembe kellett vennünk a négyzetméterenkénti közel 70 kg súlyt, ezért különösen erős tartószerkezetet építettünk úgy, hogy csak 11 cm helyet vettünk el az alapterületből oldalanként. Minden felületnél törekedtünk a legvékonyabb, de mégis leghatékonyabb hanggátló rendszer megépítésére. A kiépített Csendszoba gyenge pontja az ajtó maradt, ezért minőségi hanggátló ajtó beszerzését is javasoltuk. A megrendelt nyílászáró legyártása legalább 2 hónap, ezért ideiglenesen a régi ajtót építettük vissza. A munka végeztével összetakarítottunk és tiszta állapotban adtuk át a szobát Megrendelőnknek.

Jelenleg a csendszoba tesztelés van folyamatban, ügyfelünk néhány hét után tapasztalatait meg fogja osztani velünk, amiről minden lehetséges fórumunkon beszámolunk majd.

Videó

Tekintse meg a videónkat, iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7395

Elégedett ügyféleink száma

7449

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!