Hálószobafal hangszigetelése (Bonyhád, 2023. március)

Otthonunk nyugalma mindannyiunk számára nagyon fontos, de még fontosabb lehet olyasvalakinek, akinek állapota miatt hallása különösen kiélezett, így az átlagosnál jobban érzékeli a környezetéből származó zajokat. 2023. márciusában egy nagyon kedves látássérült ügyfél kérte segítségünket. A hangszigeteléssel kapcsolatos történetét alábbiakban olvashatják.

 

Hálószobafal hangszigetelése Bonyhádon 1.

„Az én történetem:

Én Bonyhádi lakos vagyok és látássérültként élem az életem. Ez miatt szeretem a csendet és a nyugalmat,  mert sokkal érzékenyebb a fülem az átlagnál.

Társasházban élek. Nemrégiben új szomszédaim lettek, akik egy fiatal pár, huszonévesek. Azóta számomra megszűnt a csend és a nyugalom. mindenféle zörej áthallatszódott innentől kezdve. Az ajtócsapkodás, a széket ahogy húzkodják a padlón, hangos beszélgetés, éneklés és sajnos sokszor kiabálás. Este tízkor, de volt hogy reggel hatkor arra ébredtem, hogy kiabálnak egymással.

Amikor már pattanásig feszültek az idegeim és úgy éreztem nem bírom ezt tovább elkezdtem keresgélni a neten és azt írtam a google-ba, hogy hangszigetelés.

Sokat keresgéltem és olvasgattam ezzel a témával kapcsolatban.

Ahogy így keresgéltem a neten a megfelelő hangszigetelés után egyszercsak bedobott egy videót ami nagyon meggyőző volt számomra. A videó a PhoneStar csendlapról szólt. A videóban egy idős nénit zavart a fiatal szomszédja. na gondoltam én hasonló cipőben járok. De mivel ez budapesti cég írtam nekik e-mailt, hogy vidéken vállalnak-e munkát. Nem nagyon reménykedtem benne mivel Bonyhád eléggé messze van Budapesttől. Nagyon hamar jött a válasz, hogy igen természetesen vállalnak és írjak egy telefonszámot aztán felveszik velem a kapcsolatot. Innentől kezdve felgyorsultak az események. Fél órán belül felhívott engem egy úriember és azt mondta, hogy még aznap feltudná mérni a falat mert a környéken jár. Így is történt. Elfogadtam az ajánlatát. Két héten belül jöttek is az emberek és felszerelték a falra a hangszigetelő csendlapokat.

Izgatottan vártam az eredményt. Szuper lett! Újra csend és nyugalom van. Én napokig azt hittem, hogy szomszédék nincsenek is itthon. De amikor kimentem a házból hallottam, hogy márpedig itthon vannak csak ezek szerint annyira jól sikerült a hangszigetelés, hogy semmi nem hallatszik át. Abszolút nem bántam meg, hogy megcsináltattam. Én azóta csak ajánlani tudom ezt a céget mindenkinek és nagyon hálás vagyok nekik, hogy általuk visszakaptam a csendet és a nyugalmat.

E. Hajnalka”

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7999

Elégedett ügyféleink száma

8135

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!