facebook Keress minket a Facebook oldalunkon!
youtube Keress minket a Youtube oldalunkon!
Google+ Keress meg minket a Google+-on!

hangszigeteles.lapozz.hu

Construm 2018 díj

Hálószobák közötti hangszigetelés
(Budapest - 2012. szeptember)

Hálószobák közötti hangszigetelés  (2012. szeptember)

Lakások közötti hangszigetelés egyik leggyakoribb esete, amikor két hálószoba között kell megoldani a hanggátlást. A legtöbben olcsó hangszigetelést keresnek, amelyre a PhoneStar hanggátló rendszer kimondottan alkalmas.

Figyelembe véve a PhoneStar hangszigetelés hatékonyságát, ár-érték arányban ez a hangszigetelés magasan kiemelkedő.

Ügyfelünk a számos PhoneStar hangszigetelő rendszer közül a két hálószoba közötti hangszigetelés megoldására előtétfal rendszert választott, mert ez volt a leghatékonyabb és legolcsóbb hangszigetelő rendszer. A 4 m belmagasságú szobához megerősített acélprofilokkal kellett megépíteni a hangszigetelő falat. 

Hálószobák közötti hangszigetelés (2012. szeptember) - fotó galéria
Hálószobák közötti hangszigetelés  (2012. szeptember) 1. A 4 m belmagasságú szobához megerősített fémprofilt kellett alkalmazni a hangszigetelő rendszer súlyának biztonságos megtartására.
Hálószobák közötti hangszigetelés  (2012. szeptember) 2. A fém profilok között ásványgyapot a hangszigetelő rendszer egyik fontos eleme.
Hálószobák közötti hangszigetelés  (2012. szeptember) 3. A gumicsíkokra hanglágy anyagot helyeztünk, amelyre ezt követően a PhoneStar hanggátló lapok kerülnek.
Hálószobák közötti hangszigetelés  (2012. szeptember) 4. Az első PhoneStar hanggátló réteg ragasztva és csavarozva az acélszerkezeten.
Hálószobák közötti hangszigetelés  (2012. szeptember) 5. A második réteg hanggátló réteget jól láthatóan eltolással építjük, ezzel is biztosítva a lehető legjobb hanggátló minőséget.
Hálószobák közötti hangszigetelés  (2012. szeptember) 6. A hanszigetelő rétegeket gipszkarton borítással látjuk el.
Hálószobák közötti hangszigetelés (2012. szeptember) - videó