Hangszigetelés a Máté Péter-díjas énekes-zeneszerző, Csuka Mónika otthonában (Budapest, 2020.07.)

Újra nagy megtiszteltetés érte cégünket, a magyar könnyűzene egyik csillaga, maga Csuka Mónika - Máté Péter-díjas magyar énekesnő, az első magyar lányzenekar, a Beatrice megalapítója bízott meg bennünket két lakáselválasztó fal hanggátló minőségének feljavításával.

Maximálisan hagyatkozott a szaktanácsainkra, mivel nem azt építettük meg amit ő szeretett volna, hanem annál sokkal jobbat. Utólag is köszönjük neki, hogy hallgatott ügyvezetőnkre.

Csuka Mónika otthonában 1.

Munkánkkal kapcsolatos véleményét az alábbiakban olvashatják:

"Szeretnék gratulálni Önöknek, mert fantasztikusan jó munkát végeztek. A lakásom egyik hosszabb fala szomszédos a másik lakással. Mivel előadóművész vagyok, ezért szükséges stúdió felvételeket csinálnom, vagy "élőben" énekelnem. Mikor készen lettek, akkor kipróbáltam, hogy bekapcsoltam mélynyomóval teljes hangerőn a hangfalaimat, a TV-t és átmentem a másik lakásba, hogy mi szűrődik át. Képzeljék el SEMMI! Addig nagyon zavart, ha bekapcsolták a szomszédban a házi mozit, vagy hangoskodás volt, és most végre csönd van! Ajánlani tudom Őket!

- Csuka Mónika Máté Péter-díjas énekes-zeneszerző’"

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7933

Elégedett ügyféleink száma

8060

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!