Házimozi hangszigetelése Pécsen (Pécs, 2021. május)

Egy különleges megrendelésnek tehettünk eleget az elmúlt időben. Pécsre hívták csapatunkat, hogy egy már megépült házimozit hangszigeteljünk. A tulajdonos szerette volna, ha a szomszédokat semmiben sem zavarja az áthallatszó zaj, és neki sem kell lejjebb tekernie a hangerőt megtartva ezzel a teljes házimozi élményt.

Ez a feladat különleges szakértelmet igényelt, mivel az akusztikai rendszer ellenére komoly áthallás volt korábban. A beépített akusztikai elemek ugyanis sajnos nem jó hanggátló paraméterekkel rendelkeznek. A hanggátló termékek pedig sokszor akusztikai szempontból nem megfelelőek.

Házimozi hangszigetelése Pécsen 1.

Az ügyfél egyszeri, jó és végleges megoldást szeretett volna, és miután a piacon összehasonlította a különböző árakat takaró minőségeket, csapatunknak szavazott bizalmat. A PhoneStar csendlajpai különleges technológiájúak, egyedülálló terméknek minősülnek a piacon, mivel nem kell külön akusztikai rendszert kiépíteni mellé.

A szerződés megkötését követően a tulajdonos már lebontott a falakról mindent, így csapatunk a munkát egyetlen nap alatt, gondos precizitással és hihetetlen gyorsasággal végezte el. A hanggátló minőséget nem befolyásolta negatívan az sem, hogy az elektromos kábeleket és a hangszórók kábeleit is gondosan hoztuk át a falon.

A mozi hosszanti falára egy üveggyapottal szigetelt előtétfalat emeltünk, ezzel is csökkentve a hang terjedését.

Ezt követően több rétegben csendlapokat helyeztünk föl, melyek a hang terjedését nagyban gátolják, de az akusztikában mégis jók.

A megrendelő nagyon meg volt elégedve a fiúkkal és úgy fogalmazott, hogy egy percig sem bánta meg, mert „Teszi a dolgát a fal.”

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7919

Elégedett ügyféleink száma

8044

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!