Hegedűművész zeneszobájának hangszigetelése PhoneStar rendszerrel (Debrecen, 2020. június)

Zenei próbatermet már az ország legkülönbözőbb pontjain építettünk, hiszen kiváló zenei szakemberek élnek vidéken is. Nemrégiben Debrecenből kaptunk ilyen megkeresést egyik elismert hegedűművész zenetanártól, akinek hivatásává vált a hegedű koncert szintű megszólaltatása és tudásának átadása a jövő virtuózainak, a gyerekeknek. Komoly hivatás ez, amelyhez a PhoneStar hanggátló rendszer méltó partner egy próbaterem megvalósításához.

Hegedűművész zeneszobájának hangszigetelése 1.

A zenetanár ugyanis lakásában is oktatja a tanulni akaró nebulókat, ahonnét nem szűrődhetnek ki a zenei próbák leghangosabb zajai sem, főként a mély hangok, amelyek megfogása nem könnyű feladat. Ám a PhoneStar hanggátló rendszereknek ez sem okoz problémát, bár komoly rétegrendek szükségesek ehhez. Ezért került beépítésre a padlóra 3 réteg, a mennyezetre feszített rendszerben ugyancsak három réteg, a falakra pedig kettő réteg a 15mm Csendlapból a megfelelően megépített előtétfalra. Az ajtónyílásra ez esetben is minden irányból ráfordultunk 2 réteggel. Ezzel a technikával biztosítjuk a csendet minden hangszigetelt helyiségben, szobában, próbateremben, házimozikban.

A kivitelezés végén ebben az esetben is, mint mindig feltakarítottunk, hisz fontosnak tartjuk azt is, hogy legalább olyan tisztán adjuk át a szobát, ahogy építés előtt megkaptuk. A csend és a nyugodt környezet visszacsalogat, mint jelen esetben, akár egy búbos-banka párocskát a parkba. Ezúton is sok sikert kívánunk minden zenész fiatalnak, akik a PhoneStar hanggátló rendszerrel szerelt szobákban gyakorolhatnak. 

Videó

Tekintse meg a videónkat, iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7453

Elégedett ügyféleink száma

7515

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!