facebook Keress minket a Facebook oldalunkon!
youtube Keress minket a Youtube oldalunkon!
Google+ Keress meg minket a Google+-on!

hangszigeteles.lapozz.hu

Construm 2018 díj

Két fal hangszigetelése előtétfallal garzonlakásban
(Budapest, 2012. szeptember)

Két fal hangszigetelése előtétfallal garzonban (2012.09.)

Zavaró körülmény, amikor otthonunk szomszédokkal határos falain keresztül  folyamatosan halljuk az átszűrődő  zajokat. Ezt a problémát  akarta megoldani ügyfelünk, amikor bízva a PhoneStar hangszigetelő rendszerben , lakása szomszédokkal határos mindkét falának hangszigetelésére  kérte fel cégünket.

Két fal hangszigetelése előtétfallal garzonban (2012.09.) - fotó galéria
Két fal hangszigetelése előtétfallal garzonban (2012.09.) 1. Az előtétfalas hangszigetelésbe minden esetben ásványgyapotot helyezünk. A hanggátlást hanglágy anyagokkal is elősegítjük, ezért esetenként gumicsíkot is helyezünk a fém elemekre.
Két fal hangszigetelése előtétfallal garzonban (2012.09.) 2. Az előtétfalas hangszigetelés teljes felületen kész állapotban. A zajcsökkentés egyik alapfeltétele a hangszigetelő rendszerünkben az, hogy a lapokat egymáshoz eltolással szereljük és a hangszigetelő lapok éleit is összeragasztjuk.
Két fal hangszigetelése előtétfallal garzonban (2012.09.) 3. A PhoneStar hanggátló lapok burkolása gipszkartonnal történik. A hangszigetelő tulajdonság növelése érdekében a hanggátló lapok és a gipszkarton közé hanglágy anyagot helyezünk.
Két fal hangszigetelése előtétfallal garzonban (2012.09.) 4. Az előtétfal megerősítése a hanggátló szerkezetbe épített extra elemekkel is javul.
Két fal hangszigetelése előtétfallal garzonban (2012.09.) 5. A hanggátló lapok pontos illesztése fontos a megfelelő hangszigetelési minőség elérése érdekében. Minden hanggátló lap éleit összeragasztjuk, mert tapasztalataink szerint ez a szerelési technológia is hozzátartozik a hangszigetelés minőségéhez.
Két fal hangszigetelése előtétfallal garzonban (2012.09.) 6. A hanggátló lapok szerelése és illesztés általában két fő feladata, így nagyobb figyelmet tudunk fordítani a minőségi hangszigetelésre. Emellett ez a hangszigetelés az olcsó hangszigetelő rendszerek közé tartozik.
Két fal hangszigetelése előtétfallal garzonban (2012.09.) - videó