facebook Keress minket a Facebook oldalunkon!
youtube Keress minket a Youtube oldalunkon!
Google+ Keress meg minket a Google+-on!

hangszigeteles.lapozz.hu

Construm 2018 díj

Közgép Zrt. felújítási munkálatai
(Budapest, 2015. február)

Közgép Zrt. felújítási munkálatai (2015. február)

A Közgép Zrt. felújítási munkálataiból cégünk is kivette a részét, mivel megbízást kaptunk az ügyvezetői iroda és a többi iroda közötti előtétfal hangszigetelésére.

Részletes munkálatok megtekintése PDF formátumban.

Közgép Zrt. felújítási munkálatai (2015. február) - fotó galéria
Közgép Zrt. felújítási munkálatai (2015. február) 1. Kezdeti állapot.
Közgép Zrt. felújítási munkálatai (2015. február) 2. Az előkészületek után nekikezdtünk a munkának. Első körben felszereltünk egy masszív fémprofilt.
Közgép Zrt. felújítási munkálatai (2015. február) 3. Ez akkor szükséges, ha a fal állapota nem feltétlen teszi lehetővé, hogy a PhoneStar Csendlapot közvetlenül a falra rögzítsük, illetve akkor, ha bármiféle szigetelési munkát (pl. hőszigetelést) el kell végezni a lapok felhelyezése előtt.
Közgép Zrt. felújítási munkálatai (2015. február) 4. A profil felhelyezése és a hőszigetelés elkészítése után jöhettek a hanggátló lapok. Mint minden hasonló helyzetben, itt is fontos volt a különböző szerelvényeknek a helyét kivágni.
Közgép Zrt. felújítási munkálatai (2015. február) 5. A kész állapot két szögből.
Közgép Zrt. felújítási munkálatai (2015. február) 6. Mindkettő fotón kitűnően látszik, hogy a Csendlapokból csak annyit vágtunk ki a szerelvények részére, amennyit feltétlenül szükséges, hiszen fontos, hogy a lapok hanggátló képessége ne romoljon!