Mennyezet és oldalfal hangszigetelése nyugdíjasházban, visszatérő ügyfelünknél (Budapest, 2023. május)

Mindig öröm cégünknek, ha egy régebbi megrendelőnk ismét megkeres bennünket, vagy azért, hogy folytassuk lakásának hangszigetelését, vagy mert elköltözött, és új otthonában is zavaró hanghatásokkal szembesült, és nyugalomra, csendre vágyik.

Egy korábbi ügyfelünk az egyik Construma vásáron figyelt fel vállalatunkra és nagyon meggyőzőnek találta a PhoneStar Csendlapra épülő hangszigetelési megoldásunkat. Előtte körülnézett más, hatásos hangszigetelést ígérő vállalkozások körében is, de elmondása szerint cégünket és az általunk kínált technológiát találta a leghitelesebbnek.

Öt éve meg is bízott bennünket akkori lakásának hangszigetelésével, és annyira elégedett volt az eredménnyel, hogy idén márciusban ismét felvette velünk a kapcsolatot. Azóta beköltözött egy Budapest V. kerületi nyugdíjasházba, ahol azzal szembesült, hogy az építés során bizony sok anyagot kispóroltak a kivitelezők a falakból, és komoly az áthallás az apartmanok között, ráadásul pár hónapja új lakó költözött a felette lévő lakásba. Az illető zajos életmódot folytat, nagy társaságok járnak hozzá, megrendelőnk pedig érzékeny az ilyesmivel járó zajokra.

Mennyezet és oldalfal hangszigetelése nyugdíjasházban 1.

Felhívott minket, ügyvezetőnk pedig már másnap felkereste, hogy felmérje a lehetőségeket, és megoldást javasoljon. Ügyfelünk elfogadta az ajánlatot.

A mennyezetre 3 réteg 15 mm-es PhoneStar Csendlapot építettünk, az egyik oldalfalra pedig 1 réteget, előtétfallal, ásványgyapot-kitöltéssel.

Ügyfelünk ez alkalommal is maximálisan meg van elégedve a végeredménnyel és a kivitelezéssel.

A saját szavaival: „A szakemberek olyan rendesek voltak, még azt is megoldották, hogy a bútoraimat ne kelljen szétszerelni, és kihordani a kicsi, csupán 30 nm-es apartmanból, hanem letakarták őket, az ágyat még használni is tudtam. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Hang és Tűz Kft.-t. Eredetileg egy távolabbi utazásra szerettem volna elkölteni a pénzemet, de úgy döntöttem, a csend és a nyugalom többet ér a nyugdíjas éveimben. Az eredmény tökéletes lett, semmit nem hallok a fölső szomszédomtól. Az egészre 10-ből 15 pontot adnék.”

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7946

Elégedett ügyféleink száma

8075

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!