Mennyezeti és fal hangszigetelés társasházban (Budapest, 2021. május)

Egy tégla építésű lakás hangszigetelését végeztük el legutóbb. A felső es oldalsó illetve átlós szomszédoktól érkeztek a zajok a lakásbelsőbe, mely már nagyon megterhelővé vált a tulajdonos számára.

A megrendelőnk egy zajosabb lakásból költözött az Orion utcába, annak reményében, hogy a nyugdíjas éveit nyugalomban töltheti majd ott.

Sajnos nem jelezték neki az áthallási problémákat az ingatlan megtekintésekor és az ingatlan vételekor sem tűnt fel neki, hogy a szomszédok mennyire zajosak.

Mennyezeti és fal hangszigetelés társasházban 1.

Tökéletes példa  ez arra, hogy az emberek a zajból költözni kényszerülnek, jobb, csendesebb és élhetőbb környezet reményében, de sajnos sokszor ugyanott találják magukat.

Ilyenkor már nem hisznek az újabb költözés által kecsegtetett reményekben, és a hangszigetelés mellett döntenek.

A Hang és Tűz Kft. a már megszokott módon, örömmel sietett eleget tenni a felkérésnek és ezeket a falakat, illetve a mennyezetet megépítette.

Megrendelőnk igényei nagyon magasak voltak, minimum 90%-os csillapítást várt el tőlünk, ezért megbízva szakértelmünkben a középen elhelyezkedő falat engedte elbontani, hogy ne kisebbítsük a hálószobát és az előszobát az előtétfalakkal.

60 decibel feletti falakat kapott tőlünk, ami nem vastagabb, mint a 20 decibeles téglafal fal, viszont lényegesen hatékonyabb. A PhoneStar Csendlapjai minden esetben végső és megbízható megoldást adnak. A korszerű anyaghasználaton kívül csapatunk szakértelmére is minden esetben szükség van. A csatlakozási pontokat a falaknál és a sarkoknál mindenhol PhoneStrip rezgéscsillapítóval építettük, hogy ezek se húzzák át a rezgéseket a falból.

Ezek a rezgéscsillapítók innovációs nagydíjat nyertek és már 3 éve piacon vannak egész Európában.

Az építés során nehézséget okozott, hogy nagyon kicsi hely állt rendelkezésre a bútorok tárolására, de ennek ellenére kihasználva a kis erkély adta lehetőségeket, csapatunk hamar meg tudta építeni a mennyzezetet is.

Megrendelőnk nagyon hálás volt és röviden úgy fogalmazott, hogy “Köszönöm, sokkal job lett.”

Videó

Tekintse meg a videónkat, iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7970

Elégedett ügyféleink száma

8102

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!