Mennyezeti hangszigetelés társasházban (Budapest - 2020. mácius)

Emeletes házban az egyik leggyakoribb problémát a felső szomszédtól leszűrődő zajok okozzák. Az egymás mellett élők eltérő életmódja miatt sokszor egymás pihenését lehetetlenítik el, márpedig mindenkinek szüksége van a nyugalomra.

pannonia1

A zajok zavaró hatása leginkább a hálószobában tetőzik. Ez az eset állt fenn dél-pesti ügyfelünknél is, így földszinti lakásában a hálószoba mennyezetének hangszigetelését rendelte meg cégünktől. A PhoneStar hangszigetelő rendszer megépítését acélprofilváz tartószerkezet kialakításával kezdtük, melyre az ásványapot kitöltés elhelyezése után két réteg 15mm-es Csendlap, végül a gipszkarton borítás került beépítésre. A PhoneStar rendszer hatékonyságát bizonyítja, hogy a mennyezeti hangszigetelés megépítése után, megtapasztalva az elért eredményt, ügyfelünk több falfelületét is a mi hanggátló rendszerünkkel látta el.

Köszönjük a bizalmat!

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7946

Elégedett ügyféleink száma

8075

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!