PhoneStar megoldás a szomszéd nyugdíjas nyugalmáért (Budapest, 2021. július)

Cégünket ezúttal egy budapesti egyetemista lány kereste meg, utólagos hangszigetelést kérve.

Miután beköltözött az újonnan vásárolt ingatlanba, egy idő után a szomszédban lakó idős hölgynek zavaróvá vált a fiatal megszokottnál hangosabb, bulizós, zenehallgatós életvitele. 

A közös falon átszűrődött a zene, az esti összejövetelek zaja. Mivel nem szeretett volna lemondani délutáni és esti szórakozásról, de zavarni sem akarta életvitelével idős szomszédját, a hangszigetelésben látta a megoldást. 

 PhoneStar megoldás a szomszéd nyugdíjas nyugalmáért 1.

Az interneten keresgélve és szomszédja ajánlásának bizalmat szavazva jutott el cégünkhöz. Rövid időn belül a PhoneStar hanggátló rendszerünk megépítését meg is rendelte.

Biztosra ment, ezért a rendkívül magas minőségű rétegrendünk mellett döntött, 3 réteg 12,5 mm PhoneStar Csendlap került beépítésre. Ezzel a meglévő, kb. 35dB-es régi fal hanggátlását további 34-35 dB-el javítottuk fel, így a megépített PhoneStar hanggátló rendszerrel a szomszéddal közös válaszfal hanggátlási értéke 70dB körülire emelkedett. Sőt, valószínűleg ez fölötti értéket is elért, mivel közvetlen közelről az üvöltést sem lehetett hallani.

A felületen lévő aljzatokat a hanggátló szerkezetünkön szakszerűen áthoztuk. A Csendlapokat gipszkartonnal zártuk, majd magunk után rendet hagyva adtuk át az új, magas minőségű hanggátló fallal ellátott szobát tulajdonosának.

A beépítést követően megkerestük az idős szomszédot, aki a következőképpen számolt be a tapasztalatairól:

A falat úgy teszteltük, hogy a szomszédban lakó lány édesapja a fal közvetlen közelében nagyon hangosan üvöltött, ezt a fal másik oldalán közelről enyhén hallottam, attól 2 méterre pedig már semmi sem szűrődött át. Nagyon meg vagyok elégedve az eredménnyel, örülök, hogy Önöket ajánlottam a szomszédnak!

Videó

Tekintse meg a videónkat, iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7860

Elégedett ügyféleink száma

7977

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!