facebook Keress minket a Facebook oldalunkon!
youtube Keress minket a Youtube oldalunkon!
Google+ Keress meg minket a Google+-on!

hangszigeteles.lapozz.hu

Construm 2018 díj

Székesfehérvári Vörösmarty Színház színpadtér hanggátlása

Székesfehérvári Vörösmarty Színház színpadtér hanggátlása

A nagymúltú székesfehérvári Vörösmarty Színház egy sürgősen megoldandó hanggátlási problémával kereste meg cégünket. A színház 6m-es belmagasságú és 12m hosszú színpadtere feletti stúdióban folyó zenei munka áthallása zavarta az előadásokat és ez probléma tönkretehette volna a "Koldus és Királyfi" című darab közelgő bemutatóját.

Helyszíni felmérésünk és szaktanácsadásunk után a vezetőség két rétegű, nagy hatékonyságú, előtétfalas, emelt vastagságú kőzetgyapot töltéssel készült PhoneStar rendszer beépítését rendelte meg. A felmérés utáni napon már  meg is kezdtük a munkát, melyet a közelgő előadás miatt feszített tempóban végeztünk el. A nagy hatékonyságú szigetelés teljes mértékben megoldotta a problémát, így a stúdióban zajló felvételek már nem zavarják az előadásokat. 

A színház igazgatója annyira elégedett volt munkánkkal, hogy a közelmúltban vásárolt nagyteljesítményű 14.000 ANSI lumenes díszletvilágító projektorok zajának csökkentéséhez speciális, PhoneStar anyaggal bélelt hanggátló szerkezeteket is megrendelt tőlünk.

Vörösmarty Színház weboldalára »

Székesfehérvári Vörösmarty Színház színpadtér hanggátlása - fotó galéria
Székesfehérvári Vörösmarty Színház színpadtér hanggátlása 1. A munkahely: a nemrégiben felújított székesfehérvári Vörösmarty Színház épülete.
Székesfehérvári Vörösmarty Színház színpadtér hanggátlása 2. A megerősített vázszerkezet építése és feltöltése ásványgyapottal és az első PhoneStar réteg rögzítése.
Székesfehérvári Vörösmarty Színház színpadtér hanggátlása 3. A második réteg PhoneStar tovább emeli a hanggátlás minőségét.
Székesfehérvári Vörösmarty Színház színpadtér hanggátlása 4. A gipszkarton réteg a gyors és egyszerű felületképzést szolgálja.
Székesfehérvári Vörösmarty Színház színpadtér hanggátlása 5. A légtechnikai csövek precíz burkolása is fontos feladat.
Székesfehérvári Vörösmarty Színház színpadtér hanggátlása 6. Az elkészült PhoneStar hanggátló rendszer 30dB feletti hatékonysággal akadályozza meg, hogy a színpad feletti stúdióból érkező zajok megzavarják az előadást.
Székesfehérvári Vörösmarty Színház színpadtér hanggátlása 7. A hangszigetelt színpaddal szembeni széksorok a "Koldus és Királyfi" című új darab nézőit várják.