Szomszéd felöli válaszfalak hangszigetelése (Budapest, 2023.01.)

Egy kedves budapesti ügyfelünk babát vár és gondoskodni akart arról, hogy gyermeke által keltett zajok ne zavarják majd a szomszédokat, ezért megoldást keresett hangszigetelésre és végül a PhoneStar hanggátló rendszerünket választotta. Természetesen a hangszigeteléssel azt is biztosította, hogy gyermeke nyugalmát se zavarhassák meg a szomszédból átjövő hangok. A PhoneStar hanggátlás megépítésével kapcsolatban az alábbiakról számolt be:

 

Szomszéd felöli válaszfalak hangszigetelése 1.

Férjem talált rá a Hang és Tűz Kft-re, amikor arra kerestünk megoldást, hogy születendő gyermekünk potenciális éjszakai sírásával ne kergessük ki a szomszédainkat a világból, mivel némi áthallás kölcsönös volt a két lakás között.
Több hónapos átfutási idővel számoltunk, ehelyett a karácsonyi időszak alatt egy hónap alatt eljutottunk a kapcsolatfelvételtől a kivitelezés befejezésééig, pedig három helyiséget és a padlásteret is kellett hangszigetelni, sőt menetközben a padlástér járófelületének és világításának kialakítását is kértük. Bőczi úr elfoglaltsága ellenére mindig rendelkezésünkre állt, a Csapat pedig szépen, precízen és tempósan dolgozott, nem utolsó sorban pedig emberileg is kiváló volt.
Számunkra fontos szempont volt, hogy ne kelljen a helyreállításhoz külön embereket hívnunk. A Hang és Tűz Kft. ezt is biztosította, az eredmény pedig szebb lett, mint előtte.
A szomszédok felől beszédet azóta nem hallottunk és még a vezetett hangokat is jóval enyhébben. Bízunk benne, hogy ők is így kevésbé fogják hallani a baba sírását is...de ez még a jövő zenéje. 

Kata, Budapest

Videó

Tekintse meg a videónkat, iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7946

Elégedett ügyféleink száma

8075

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!