Társasház előtétfalas hangszigetelése PhoneStar rendszerrel (Baja, 2021. május)

Kisgyermekes megrendelőnk teljes elkeseredésében fordult hozzánk, mivel idősebb szomszédai folyamatosan panaszkodtak a gyerekek által létrehozott zajokra.

Sajnos az átszűrődő gyermekzsivaj sok helyen mérgesíti el a szomszédok közti viszonyt, pedig a gyerekeknek nincs más dolga, mint aktívan létezni, ami a legtermészetesebb dolog lenne a világon. Megfelelő vastagságú falak mellett erre nem is lehetne panasz, de sajnos kevés ház van úgy megépítve, hogy ez hangszigetelés nélkül ne legyen érzékelhető a falak másik oldalán.

Baja, előtétfalas hangszigetelés 1.

Két gyerekszoba határos volt a szomszéd lakás falával, a kisgyerekek szobáinak közös falát átvágtuk és átvezettük a hanggátló falat teljes magasságában, így a rezgések nem tudtak egyenes irányban áthaladni a lakás elválasztó falára.

Megrendelőnk igényeit szem előtt tartva dolgozott csapatunk ezúttal is. Precíz és gondos munkánknak, és minőségi PhoneStar csendlapjainknak köszönhetően a várt hatás nem maradt el most sem.

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7822

Elégedett ügyféleink száma

7934

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!