Tetőtér padló és önálló falak építése PhoneStar rendszerrel (Budapest, 2020. július)

Családi ház tetőterében a gyerekeknek külön lakrészt szerettek volna kialakítani, ezért a helyiség padlószerkezetének hangszigetelését magas minőségben kellett megoldani. Fa szerkezetű födémről volt szó, amelyet colos deszkázattal borítottak le. Ez az évtizedek alatt kissé meggörbült, bizonyos padlórészek kiálltak a síkból.

Fafödém hangszigetelése 1.

A régi Födémben több zsák sitt és szemét volt felhalmozva ezért felbontottuk, kitisztítottuk és megfelelő mennyiségű szálas anyaggal töltöttük fel.

Ezt követően két réteg akusztikus filc, majd 3 réteg PhoneStar hanggátló lapot fektettünk le. A Csendlapok egymáshoz ragasztásához a PhoneStar rendszerragasztónkat alkalmaztuk.

A hálószoba és konyha, valamint a hálószoba és nappali között olyan válaszfalak voltak megépítve, amelyeket láthatóan nem szakember készített, ezért ezeket elbontottuk és helyükre a minimum 65 dB hangcsillapítású, mindössze 12-13cm vastagságú PhoneStar rendszerű falakat építettünk.

Az egyik falon egy beszerelt klíma helyezkedett el, illetve az elektromos vezetékek is bevoltak húzva kapcsolóval, konnektorral.

A fal viszont annyira gyenge minőségű volt, hogy így nem maradhatott, ezért úgy kellett megépítenünk, hogy az összes kábelt és csövet figyelembe kellett venni az építés során.

Mind a padló, mind a falak minőségével megrendelőnk kimagaslóan elégedett volt.

Videó

Tekintse meg a videónkat, iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7395

Elégedett ügyféleink száma

7449

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!