Új építésű lakás szomszéddal közös falainak hangszigetelése (Budapest, 2023. június)

Megrendelőnk egy újonnan épült társasház legfelső emeletén vásárolt lakást. Egyetlen oldalsó szomszédja van, a konyha és az előszoba falai választják el a két lakást egymástól.

A konyha már teljesen készen volt, amikor beköltöztek, ám ekkor szembesültek az új építésű lakásokban sajnos gyakran tapasztalható problémával: nagy az áthallás a szomszédból.

Új építésű lakás szomszéddal közös falainak hangszigetelése  1.

Ügyfelünk tavaly a Construma Építőipari Szakkiállításon találkozott cégünkkel, nagyon meggyőzőnek találta az ott elhangzottakat legnépszerűbb termékünkről, a PhoneStar Csendlapról, így idén fel is vette a kapcsolatot ügyvezetőnkkel, hogy segítségünket kérje lakása utólagos hangszigetelésével kapcsolatban.

A helyszíni felmérésen javasolt rétegrendek megépítését rendelte meg. A konyhai falrészre és az előszoba egyik falára 2 réteg 15 mm-es PhoneStar Csendlap került beépítésre előtétfalas rendszerrel, míg az előszoba másik falára a helyhiány miatt 1 réteg 15 mm-es hanggátló lapot építettünk be direktrögzítéssel.

Ügyfelünk véleménye a végeredményről:

„Teszteltük a hangszigetelést, a szomszédot megkértük, hogy kapcsolja be a tévét, és lényegesen kevésbé zavaró most, ő is tompábban hallja az általunk keltett zajokat. A falak beváltották a hozzájuk fűzött reményeket, teljes mértékben megérte megcsináltatni."

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7983

Elégedett ügyféleink száma

8117

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!