Wolf Power Floor - padlófűtési rendszer

Wolf Power Floor - Bemutatkozik a  világ legvékonyabb, PhoneStar hanggátló rendszerrel kombinált padlófűtési rendszere.

A német Wolf Bavaria GmbH egy olyan speciális padlófűtési rendszert kísérletezett ki, ahol egy nagyon vékony kasírozott alumínium fólia réteg sugározza vissza a melegvizet keringető rendszer hőjét a járóréteg felé. A padlófűtési rendszer PhoneStar hangszigetelő rendszerrel kombinálva még a fafödémes házakban is kiváló hatékonysággal csillapítja a kopogó és léghangokat.

Beépítés mozzanata 1.

A hangátló rendszerrel kombinált padlófűtés beépítését az elmúlt héten hét munkatársunk sajátította el a németországi Heilbronnban, ahol a Wolf Bavaria ügyvezetője Michael Wolf személyesen mutatta be a technológiát.
Munkatársaink egy 150m2-es fafödémes ház padlójára úsztatott módszerrel előbb két réteg 10mm-es PhoneStar rendszert helyeztek, majd erre került rá a mindössze 20mm-es padlófűtési rendszer.
A 40mm vastag rendszer beépítése gyors és egyszerű. Egy 80m2-es felület beépítésével munkatársaink már a betanulás ideje alatt mindössze egy óra alatt végeztek.

A WPF WOLF POWER FLOOR elnevezésű padlófűtési elemeket cégünk fogja Magyarországon gyártani, forgalmazni és exportálni több európai országba. A WPF WOLF POWER FLOOR rendszer már most rendelhető és az előrejelzések szerint a PhoneStar hanggátló rendszerek kiegészítéseként szintén slágertermék lesz!

A képeken a  WPF WOLF POWER FLOOR rendszer beépítésének mozzanatai láthatóak.

Videó

Tekintse meg a videónkat, iratkozzon fel Youtube csatornánkra!

Képgaléria

A képre kattintva végig tudja lapozni képgalériánkat!

Rólunk mondták

Vásárlóink véleménye termékeinkről, munkánkról

2009

Társaságunk alapításának éve

7376

Elégedett ügyféleink száma

7427

Elvégzett munkáink száma

Elérhetőség

Ahol elér minket

Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, szolgáltatásunk, keressen meg minket valamelyik elérhetőségünkön, és kollégánk készségesen a segítségére lesz.

H-1081 Budapest, Fiumei út 25. (Iroda és bemutatóterem)

hangestuz@hangestuz.hu

+36-30-296-1447

Kövess minket:

Kapcsolatfelvétel

Küldjön üzenetet

Az űrlap mentése nem lehetséges, mivel egyes mezők nincsenek megfelelően kitöltve!