facebook Keress minket a Facebook oldalunkon!
youtube Keress minket a Youtube oldalunkon!
Google+ Keress meg minket a Google+-on!

hangszigeteles.lapozz.hu

Construm 2018 díj

Előtétfalas hangszigetelés

Itt az adott témához tartozó összes referenciafilmünket megtekintheti!

Sürgős munka Kistarcsán

tovább »

Kistarcsai ügyfelünk egy sürgős munka elvégzésével bízott meg minket. A megbízás után másnap felvonultunk és aznap el is végeztük a munkát. A feladat az ikerházi szomszédból átjövő léghangok megszűntetése volt, amelyek nagyon zavarták az éppen beköltözni szándékozó családot.

Feltöltve: 2018.02.03

Szombathelyi Dávid zenész próbateremének hangszigetelése

tovább »

Ügyfelünk zenész és egy budapesti szuterénhelyiségben próbál a zenekarával. Nem akarták zavarni a házban lakókat, ezért hangszigetelniük kellett a helyiséget. Mivel szeretnek fúrni, faragni, úgy döntöttek, hogy a hangszigetelést saját kivitelezésben építik meg.

Feltöltve: 2017.10.21

Meditációs szoba

tovább »

Cégünk a nyári időszakban is serényen dolgozik a lakossági és ipari hanggátlási problémák megoldásán.

Érdekesebb eseteinkből szeretnénk egy párat bemutatni, hogy akinek hasonló problémája adódik, lássa, hogy bizalommal fordulhat hozzánk, hiszen a modern és hatékony PhoneStar hanggátló rendszerekkel minden olyan hanggátlási problémát hatékonyan megoldunk, amit a fizika törvényei, az ésszerűség és a megrendelő anyagi lehetőségei lehetővé tesznek!

Feltöltve: 2016.08.02

Csepel Fitness stúdió előtétfalas hangszigetelése

tovább »

Csepeli ügyfelünk azzal a hanggátlási problémával keresett meg minket, hogy fitness stúdióját nem tudja a szomszédjában lakó hölgy zavarása nélkül üzemeltetni.

Feltöltve: 2016.03.07

Közgép Zrt. felújítási munkálatai (2015. február)

tovább »

A Közgép Zrt. felújítási munkálataiból cégünk is kivette a részét, mivel megbízást kaptunk az ügyvezetői iroda és a többi iroda közötti előtétfal hangszigetelésére.

Feltöltve: 2015.02.26

Pincében kialakított dobszoba hanggátlása - Taksony

tovább »

Ügyfelünk amatőr dobos, aki a családja és a szomszédok zavarása nélkül szeretne gyakorolni taksonyi családi háza pincéjében, ezért rezgéscsillapítással bővített, előtétfalas PhoneStar rendszer beépítését rendelte meg. A nagy hatékonyságú rendszer minimum 60dB-es csillapítást ér el a mélyebb hangtartományokban is, ezáltal kiválóan alkalmas a dobfelszerelés által keltett nagy energiájú hangok elnyelésére.

Feltöltve: 2014.10.20

Székesfehérvári Vörösmarty Színház színpadtér hanggátlása

tovább »

A nagymúltú székesfehérvári Vörösmarty Színház egy sürgősen megoldandó hanggátlási problémával kereste meg cégünket. A színház 6m-es belmagasságú és 12m hosszú színpadtere feletti stúdióban folyó zenei munka áthallása zavarta az előadásokat és ez probléma tönkretehette volna a "Koldus és Királyfi" című darab közelgő bemutatóját.

Feltöltve: 2013.12.13

Társasház áthallásos falainak hangszigetelése (2012. dec.)

tovább »

Az új és régebbi építésű társasházak közötti falaknál gyakran probléma a megfelelő hangszigetelés hiánya. Ezt a problémát jelen esetben az is fokozta, hogy a vasbetongerendák közötti béléstestek lyukas elemei is pont a szomszéd felé mutattak.

Feltöltve: 2012.12.15

Lépcsőház és nappali közös fal hangszigetelése (2012.09.)

tovább »

Társasházak között gyakori hangszigetelési problémát jelent  a lakások egyes részei és a lépcsőház közötti fal. Ezek a falak általában nem képesek meggátolni, hogy  a lépcsőn történő közlekedés zaja bejusson a lakásokba, ezért előbb-utóbb szükségessé válik a hangszigetelés.

Feltöltve: 2012.10.10

Hálószobák közötti hangszigetelés (2012. szeptember)

tovább »

Lakások közötti hangszigetelés egyik leggyakoribb esete, amikor két hálószoba között kell megoldani a hanggátlást. A legtöbben olcsó hangszigetelést keresnek, amelyre a PhoneStar hanggátló rendszer kimondottan alkalmas.

Feltöltve: 2012.10.10

Két fal hangszigetelése előtétfallal garzonban (2012.09.)

tovább »

Zavaró körülmény, amikor otthonunk szomszédokkal határos falain keresztül  folyamatosan halljuk az átszűrődő  zajokat. Ezt a problémát  akarta megoldani ügyfelünk, amikor bízva a PhoneStar hangszigetelő rendszerben , lakása szomszédokkal határos mindkét falának hangszigetelésére  kérte fel cégünket.

Feltöltve: 2012.10.10

Hálószoba fal hangszigetelése (2012. május)

tovább »

Ügyfelünk hálószobája hangszigetelését először egy polistyrol réteggel házilag próbálta megoldani, de ez nemhogy javította volna a szoba hangszigetelését, hanem merev membránként tovább rontotta azt!

Feltöltve: 2012.09.05

Hálószoba hangszigetelése kopogó hangok ellen (2012. június)

tovább »

Egy fiatal család új lakást vásárolt, de a beköltözést követően hamarosan érzékelték, hogy a felső szomszédtól jövő zajok zavarják őket a pihenésben! 

Feltöltve: 2012.07.16

Hálószoba hangszigetelése előtétfallal (2012. június)

tovább »

A hálószoba falának leghatékonyabb hanggátló megoldását kereste a budapesti megrendelőnk. Ezért ajánlottuk az előtétfal építését, amelyet két réteg PhoneStar hanggátló elemekkel láttunk el.

Feltöltve: 2012.07.09

Ügyvezetői iroda hangszigetelés autópályánál (2011. október)

tovább »

A közeli autópálya zaja zavarta az ügyvezetői irodában dolgozókat, ezért az iroda hangszigetelésének optimalizálását rendelték meg cégünktől.

Feltöltve: 2012.06.19

Hálószoba hangszigetelése (2012. március)

tovább »

Tetőtéri szobáknál gyakran tapasztaljuk az erős áthallásokat. Ez főleg amiatt történik, mert a tetőszerkezetben nehéz jól hangszigetelni, így az áthallások a tetőszerkezet megkerülésével felerősödnek.

Feltöltve: 2012.06.19

Erste Bank konferenciaterem hangszigetelése (2011. november)

tovább »

Egy budapesti bank konferenciatermének magas hatásfokú hangszigetelésével bízta meg cégünket, amelynek meg kellett szüntetnie, hogy a falakkal határos folyosóról a zajok a konferenciaterembe szűrődjenek.

Feltöltve: 2012.06.18

Nappali szoba utólagos hangszigetelése (2012. március)

tovább »

Megrendelőnket zavarta a szomszédban élő fiatal házaspár főként éjszakai hangos életvitele, ezért cégünket bízta meg, hogy hatékony hangszigeteléssel újra a nyugalom szigetévé varázsoljuk otthonát!

Feltöltve: 2012.06.06